Selecteer een pagina

Win theaterkaartjes met je fietssleutel!

Tilburg Fietst lanceert een nieuwe reeks acties onder de naam #fietscultuur. Het principe is simpel. Tilburg Fietst regelt met Tilburgse culturele instellingen dat je op vertoon van je fietssleutel een vrijkaartje krijgt voor een gave voorstelling. Simpel en tof om zo beloond te worden voor het fietsen toch?!

De eerste voorstelling waar je heen kunt is van Stichting Vloeistof, zaterdag 29 september bij Theater De Nieuwe Vorst. Er zijn welgeteld 3 x 3 vrijkaartjes in de aanbieding voor hun nieuwe voorstelling Hersenvakantie, welke buiten op locatie plaats vindt en waarbij de vloer de hoofdrolspeler is. De voorstelling vind drie keer plaats, om 13.30 uur, 16.15 uur en om 20.00 uur. Bij elke voorstelling geldt dat de eerste 3 personen die hun fietssleutel tonen, een vrijkaartje krijgen. Verzamelen bij de Nieuwe Vorst.

Let op deze spelregel: De drie kaartjes voor elke voorstelling blijven beschikbaar tot een kwartier voor aanvang. Dus voor die tijd moet je je gemeld hebben met je fietssleutel. Daarna zijn de kaartjes alleen nog beschikbaar als die niet al vol is.