Selecteer een pagina

Wielerkleding Tilburg Fietst

Tilburg Fietst heeft in samenwerking met Passie voor de Fiets een hele mooie en kwalitatief bijzonder goede set fietskleding samengesteld! Er is een fietskledinglijn via Bioracer beschikbaar waar we echt in het hogere segment van de Bioracer fietskleding zitten. 

De winkel is volledig in handen van BioRacer. Onderstaand de info per product en de gehanteerde prijzen ter oriëntatie. Voor alle verdere vragen en specifieke informatie over de producten kun je terecht in hun webshop. De webwinkel is beschikbaar via de link https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=IZMJiz3Dlf. Als je op de site komt dien je eerst een account aan te maken met je persoonlijke gegevens. Pas daarna is er de mogelijkheid om iets te bestellen. Voor degenen die dat niet gewend zijn, onderaan deze pagina vind je een korte handleiding voor de webshop.

Kleding passen
Er is een maattabel in de webshop beschikbaar. Het kan zijn dat je de fietskleding toch liever even past. Ook dat is mogelijk op de volgende momenten:

Locatie: RAW, Burgemeester Brokxlaan 79-8, 5041 BS Tilburg :
Dinsdag 3 juli en donderdag 5 juli van 19.00 uur tot 20.00 uur.

LET OP: De webwinkel is in eerste instantie beschikbaar tot en met zondag 15 juli. Dan wordt alles wat tot die datum besteld is door Bioracer in productie genomen. Dat wil zeggen dat die kleding omstreeks 10 september beschikbaar is. Alle bestelde kleding wordt standaard naar je huisadres gestuurd. Daarna zal de webwinkel op 16 juli weer heropend worden en zal deze beschikbaar blijven tot en met zondag 30 september. De kleding die dan besteld wordt zal dan omstreeks 1 december beschikbaar komen. Wil je snel over de kleding beschikken: bestel dan voor 15 juli 2018!


CATALOGUS meer info zie webshop 

 

HANDLEIDING WEBSHOP
Voor het gemak nog een wat uitgebreidere toelichting op de webshop;

Je treft in de webwinkel op de Tilburg Fietst-pagina twee tabbladen aan:
1. Categorieën. Als je op de pagina met fietskleding van Tilburg Fietst komt krijg je standaard alle mogelijke onderdelen te zien. Als je klikt op het tabblad Categorieën kun je hier een splitsing maken in dames- of herenkleding, accessoires e.d.. Is praktisch om te voorkomen dat je herenkleding bestelt i.p.v. dameskleding.
2. Designs, hierop is zichtbaar hoe alle onderdelen van de Tilburg Fietst-fietskleding eruit zien voor wat betreft het design.

Je kunt je keuzes voorzien van de juiste maten kenbaar maken. Per onderdeel geef je aan of je daar gebruik van wilt maken en welke maat/maten je wilt bestellen en voegt die toe aan je mandje. Je kunt dit mandje altijd oproepen en daar ook weer aanpassingen doen. Als je al je bestellingen gedaan hebt  kun je de bestelling verder afronden.

Je dient bij de bestelling 4 stappen te doorlopen:
1. Het vullen van het winkelmandje: wat wil je allemaal bestellen?
2. Het vullen van je factuurgegevens
3. Het controleren van de bestelling
4. Het doen van de betaling via eventueel Ideal, VISA of andere opties

Je bestelde pakket wordt vervolgens op het door jou aangegeven huisadres afgeleverd

N.B. Belangrijk om te weten: de webshop is volledig in handen van Bioracer. Zij regelen alle zaken als afhandeling, verzending, garanties etcetera.Bij eventuele vragen of opmerkingen na bestelling dient contact met hen te worden gezocht. Deze communicatie loopt te allen tijde NIET via Tilburg Fietst.