Selecteer een pagina

Tilburg Fietst voor Werkgevers

Bent u een werkgever met oog voor een schoon, gezond en productief Tilburg? Tilburg Fietst denkt graag met u mee om de kracht van fietsen te benutten. Daarbij valt te denken aan het verbeteren van bereikbaarheid, parkeer-en brandstofkosten besparen, aan het meetbaar bijdragen aan CO2-reductie, aan vitalere, gezondere en productieve werknemers en tenslotte aan het deelnemen aan een maatschappelijk lokaal project waarbij we samen fietsen voor het goede doel!

Wat we concreet kunnen betekenen

  • Fietspotentieel van uw werknemers in kaart brengen
  • Advies geven over mobiliteitsmogelijkheden
  • Advies geven over interessante regelingen
  • Aandacht schenken aan uw maatschappelijke betrokkenheid
  • Ondersteuning bij het stimuleren van fietsgebruik onder uw werknemers middels communicatie en bijeenkomsten

Zo benutten we dat waar Nederland al het allerbeste in is van de hele wereld: fietsen. Vanuit Tilburg Fietst en de gemeente Tilburg denken we graag met uw organisatie mee hoe we samen verdere stappen kunnen zetten die bijdragen aan uw ambities.

Tilburg Fietst werkt samen met Sjees Gangmakers en Ons Brabant Fietst. Wanneer u als werkgever meer wilt weten, behoefte heeft aan een gesprek om samen met ons de mogelijkheden wil verkennen, kunt u contact opnemen met Jesse van Tilburg Fietst via jesse@tilburgfietst.nl.

De voordelen van fietsende werknemers:

Gezondheid/Vitaliteit

Duurzaamheid/Milieu/Energie/CO2

Kosten

Bereikbaarheid/Parkeren

Aantrekkelijk Werkgeverschap

Werknemers fietsen voor het goede doel

De gemeente heeft een het project ‘Tilburg Fietst voor Tilburg’ ontwikkeld waaraan uw werknemers eenvoudig en laagdrempelig kunnen deelnemen. Deelnemers fietsen voor verschillende goede doelen. De registratie van de kilometers gebeurt middels de smartphone app Ring Ring. Deze app is al succesvol ingezet door een groot aantal andere gemeentes. Kijk voor meer informatie over dit project op  tilburgfietst.nl/tilburg-fietst-voor-tilburg/ en bekijk bijgaande video voor een korte uitleg.

Wilt u met uw bedrijf meefietsen met dit project? Neem dan contact op met jesse@tilburgfietst.nl.