Selecteer een pagina

Zo maak je je reiskostenvergoeding fiscusproof

dinsdag 26 januari 2021 | Mobiliteit, Werk

Wat zijn de mogelijkheden om het vergoeden van een onbelaste reiskostenvergoeding te wijzigen? Na 1 april is het werkgevers in veel gevallen niet meer mogelijk om een vaste onbelaste kilometervergoeding te verstrekken. Dit doordat we momenteel massaal thuiswerken en dat ook in de toekomst veel vaker zal voorkomen. Wat betekent deze wijziging voor jouw organisatie? Hoe kom je tot een reiskostenvergoeding die wel fiscusproof is? En welke kansen biedt een dergelijke reiskostenvergoeding?

In het webinar ‘Zo maak je je reiskostenvergoeding fiscusproof’ op donderdag 4 februari a.s. (van 16.00 tot 16.45 uur) krijg je concrete handvatten die je helpen om direct met je reiskostenvergoeding en mobiliteitsbeleid aan de slag te gaan.

Benieuwd? Meld je dan aan via de website van het Brabant Mobiliteitsnetwerk via deze link.

 

Foto boven:  CHUTTERSNAP op Unsplash

 

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer