Selecteer een pagina

Volop fiscale mogelijkheden voor fietsstimulering

vrijdag 27 september 2019 | Werk

Tot 2014 bestond er een fietsregeling voor werknemers: éénmaal per drie jaren een belastingvrije fiets ter waarde van maximaal € 749. Deze regeling verdween met de introductie van de werkkostenregeling (WKR). Veel mensen denken daarom nog steeds dat er geen fiscale mogelijkheden zijn om fietsen te stimuleren. Deze zijn er echter nog steeds volop!

Er zijn goede mogelijkheden waarmee een medewerker belastingvrij een (elektrische) fiets kan verkrijgen. Met een goede inbedding in de werkkostenregeling zijn er zelfs meer mogelijkheden, met minder regels voor de werknemer en werkgever. En het mooie van dit alles: via het zogeheten cafetariastelsel/uitruilsysteem hoeft het jou als werkgever helemaal niets te kosten. Sterker nog, jij als werkgever kan zelfs hiermee geld besparen!

Lees er alles over in onderstaand document. (download pdf)

Fiscale mogelijkheden fietsstimulering

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer