Selecteer een pagina

Pilot emissieloos bezorgen gestart

dinsdag 2 juni 2020 | Nieuws, Werk

Duurzaam bezorgen. Daar draait het om bij de nieuwe samenwerking tussen Technische Unie Tilburg en fietskoeriersbedrijf Tour de Ville. De twee Tilburgse bedrijven zijn een pilot gestart om emissieloos te bezorgen in de Gemeente Tilburg. Behalve het terugdringen van CO2-uitstoot wordt er ook tijd bespaard door de inzet van de fietskoeriers.

Installateurs van Technische Unie Tilburg die bezig zijn met een klus en onderdelen nodig hebben bellen met het servicepunt waarna een fietskoerier van Tour de Ville met de bestelde onderdelen naar de locatie komt. Dit zorgt voor minder transportbewegingen, meer service en uiteindelijk een sneller resultaat.

Het credo van manager Paul Kleijn van het verkoopkantoor van Technische Unie in Tilburg; ‘Óók voor al uw producten’ sluit hierdoor mooi aan bij het ‘Duurzaam bezorgen, duurzaam ontzorgen’ van Tour de Ville.

Tilburg Fietst stond aan de wieg van deze samenwerking. De behoefte van Technisch Unie was om op duurzame wijze meer service te kunnen bieden. Samen hebben we verkend welke mogelijkheden hiervoor waren. Uiteindelijk heeft dit geleid tot deze mooie pilot.

Ook uw mobiliteit verduurzamen?
Heeft u met uw bedrijf ook ambities om uw mobiliteit te verduurzamen? Neem dan contact met ons op om te verkennen hoe dit kan. Benieuwd naar meer informatie? Check dan onze werkgevers pagina.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer