Selecteer een pagina

Pilot emissieloos bezorgen gestart

Duurzaam bezorgen. Daar draait het om bij de nieuwe samenwerking tussen Technische Unie Tilburg en fietskoeriersbedrijf Tour de Ville. De twee Tilburgse bedrijven zijn een pilot gestart om emissieloos te bezorgen in de Gemeente Tilburg. Behalve het terugdringen van CO2-uitstoot wordt er ook tijd bespaard door de inzet van de fietskoeriers.

Installateurs van Technische Unie Tilburg die bezig zijn met een klus en onderdelen nodig hebben bellen met het servicepunt waarna een fietskoerier van Tour de Ville met de bestelde onderdelen naar de locatie komt. Dit zorgt voor minder transportbewegingen, meer service en uiteindelijk een sneller resultaat.

Het credo van manager Paul Kleijn van het verkoopkantoor van Technische Unie in Tilburg; ‘Óók voor al uw producten’ sluit hierdoor mooi aan bij het ‘Duurzaam bezorgen, duurzaam ontzorgen’ van Tour de Ville.

Tilburg Fietst stond aan de wieg van deze samenwerking. De behoefte van Technisch Unie was om op duurzame wijze meer service te kunnen bieden. Samen hebben we verkend welke mogelijkheden hiervoor waren. Uiteindelijk heeft dit geleid tot deze mooie pilot.

Ook uw mobiliteit verduurzamen?
Heeft u met uw bedrijf ook ambities om uw mobiliteit te verduurzamen? Neem dan contact met ons op om te verkennen hoe dit kan. Benieuwd naar meer informatie? Check dan onze werkgevers pagina.

dinsdag 2 juni 2020 | Nieuws, Werk

Heb jij Tilburgs fietsnieuws?

Tip de Tilburg Fietst redactie en laat het ons weten! 

Meer nieuws

Schoolstraat bij Basisschool De Stappen

Schoolstraat bij Basisschool De Stappen

Basisschool de Stappen heeft, naast de kiss & Ride strook waar ouders hun kinderen met de auto kunnen afzetten, een schoolstraat in het leven geroepen. De schoolstraat is een afgezet stuk parkeerplaats waar kinderen en ouders die te voet of met de fiets komen, genoeg...

Lees meer