Selecteer een pagina

Inspiratiesessie ‘Leasefiets van de zaak’

woensdag 6 november 2019 | Nieuws, Werk

Per 1 januari 2020 geldt een nieuwe bijtellingsregeling voor (lease)fietsen. Dit is een mooie kans voor werkgevers om werknemers op de fiets te helpen. Fietsende medewerkers zijn vitaler en hebben minder ziekteverzuim. Door de fiets te promoten, toon je goed werkgeverschap en draag je een maatschappelijke steen bij. Alle reden dus om aan de gang te gaan met fietsstimulering.

Ons Brabant Fietst en het Brabant Mobiliteitsnetwerk organiseren daarom de ‘Inspiratiesessies Leasefiets van de Zaak’ voor werkgevers. In 2 uur kom je alles te weten over de nieuwe leasefietsregeling en andere financiële mogelijkheden om jouw medewerkers op de fiets te krijgen. Deelname is gratis.

Inspiratiesessie in Tilburg op donderdag 28 november

De inspiratiesessie vindt op zes locaties in Brabant plaats, ook in Tilburg. Op donderdag 28 november is er van 15:00 – 17:00 uur een sessie in het Paleis Raadhuis te Tilburg.

Wil je aanwezig zijn bij deze sessie? Meld je dan aan via www.sjeesinspiratiesessie.nl.

 

Tip de Tilburg Fietst redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in (de omgeving van) Tilburg?

Klik dan hier en laat het ons weten!

Meer nieuws

Wil je een fietshub voor de deur?

Wil je een fietshub voor de deur?

Had je de deelfietsen van Hopperpoint al zien staan aan de #Atlasstraat #Dongenseweg ? Omdat bushaltes vaak aan de rand van het #bedrijvenpark staan, is het lastig om de eindlocatie te bereiken. Om...

Lees meer