Selecteer een pagina

Hoe werkt de nieuwe bijtellingsregeling leasefietsen?

woensdag 11 december 2019 | Werk

De nieuwe bijtellingsregeling voor (lease)fietsen gaat per 1 januari 2020 in. Het biedt werkgevers een mooie kans om hun werknemers op de fiets te helpen. Fietsende medewerkers zijn vitaler en hebben minder ziekteverzuim. Door de fiets te promoten, toon je goed werkgeverschap en draag je een maatschappelijke steen bij. Alle reden dus om aan de gang te gaan met fietsstimulering.

Ons Brabant Fietst en het Brabant Mobiliteitsnetwerk organiseerden eind november de ‘Inspiratiesessie Leasefiets van de Zaak’ voor werkgevers. In 2 uur werden werkgevers op de hoogte gebracht van de nieuwe leasefietsregeling en andere financiële mogelijkheden om  medewerkers op de fiets te krijgen.

In onderstaande pdf vind je de handout ‘Leasefiets’ van de zaak waarin puntsgewijs wordt ingegaan op de nieuwe regelgeving.

fiscale regels leasefiets

PDF downloaden

 

Tip de Tilburg Fietst redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in (de omgeving van) Tilburg?

Klik dan hier en laat het ons weten!

Meer nieuws

Wil je een fietshub voor de deur?

Wil je een fietshub voor de deur?

Had je de deelfietsen van Hopperpoint al zien staan aan de #Atlasstraat #Dongenseweg ? Omdat bushaltes vaak aan de rand van het #bedrijvenpark staan, is het lastig om de eindlocatie te bereiken. Om...

Lees meer