Selecteer een pagina

Diamant-Groep omarmt de fiets

maandag 7 oktober 2019 | Werk

‘Ik vind het gewoon fijn’ aldus een medewerkster van Diamant-groep, toen haar werd gevraagd waarom ze met de fiets naar het werk gaat. Bij Diamant-groep laten steeds meer medewerkers de auto staan om met de fiets naar het werk te komen. Als onderdeel van het totale gezondheidsbeleid stimuleert Diamant-groep het fietsen.

Medewerkers kunnen putten uit verschillende faciliteiten. De verschillende locaties van Diamant-groep in Tilburg zijn goed bereikbaar met de fiets. Het hoofdkantoor ligt zelfs direct aan de snelfietsroute. Daarnaast levert de Diamantgroep een bijdrage aan het fietsvriendelijk maken van Tilburg. De organisatie voert namens de gemeente het beheer van de fietsenkelders uit en ruimt de wrakken. De fietsenwerkplaats van kringloopwinkel La Poubelle knapt deze fietsen op, waarna ze voor de Tilburger met de kleine beurs weer te koop worden aangeboden.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer