Selecteer een pagina

Tilburg Fietst Tocht 20 sept 2017

kaart_brabantOp woensdag 20 september organiseren wij een fietstocht in de regio als opwarmer voor het Nationaal Fietscongres dat daags erna in Tilburg plaats vindt. De tocht gaat langs de La Trappe Fietsroute. Zowel bezoekers van het congres als bewoners van Tilburg mogen deelnemen. Deelname is gratis (tot aan 200 deelnemers, vol is vol) en elke deelnemer mag op onze kosten tot maximaal 4 euro een consumptie nuttigen bij een van de deelnemende horeca etablissementen op de route.

Elke deelnemer krijgt een kaart mee met daarop ook de horeca gelegenheden langs de route (het zijn er veel, een groot deel is open. Maar niet allemaal). De tocht start om 13.00 uur vanaf Bij Vermeer aan de Piushaven in Tilburg. Je kunt de route ook als gps of als pdf  downloaden via deze link. Je kunt kiezen voor verschillende La Trappe routes:

  • Groene fietsroute (32 km)
    Let op, geen route bordjes aanwezig
  • Rode fietsroute (34 km)
  • Blauwe fietsroute (37 km)
  • Blauwe verlengde fietsroute (45 km)

Meedoen?

Wil je meedoen aan de fietstocht kom dan op woensdag 20 september vanaf 13.00 naar de startlocatie Bij Vermeer. Deelname is gratis, bij de start krijg je een kop koffie of thee aangeboden en na afloop mag je p.p. 4 euro declareren voor consumpties onderweg. Dat kan door even een foto te maken van het bonnetje en deze te uploaden via onderstaand formulier (als dat op uw apparaat niet komt u via deze link ook bij het formulier. Alleen als u problemen ondervindt met het invullen van het formulier kunt u ook u bon mailen naar tilburgfietst@magmamedia.nl. Maar probeer aub eerst het formulier, dan kunnen we het efficiënt afhandelen). We maken het bedrag binnen 14 dagen naar u over.

 

Over het Nationaal Fietscongres

Het Nationaal Fietscongres brengt dit jaar voor de 6e keer alle fietsprofessionals bijeen. In een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning worden actuele thema’s van vandaag en morgen besproken. Kennis en ervaring worden gedeeld, contacten worden aangehaald of aangegaan en na een inspirerend congres gaan de deelnemers met extra energie én kennis(sen) huiswaarts. Het Nationaal Fietscongres staat dit jaar in het teken van het thema Innovatie. In de meest brede zin van het woord. Hoe helpen we de fiets nog steviger in het zadel als gezond, effectief, prettig en sociaal vervoermiddel in stad en land.

Gastheren dit jaar zijn Provincie Noord-Brabant en Gemeente Tilburg.

Kijk voor meer informatie op www.nationaalfietscongres.nl