Selecteer een pagina

Kinderactiviteiten!

zaterdag 9 september 2017 | Programma

Brabant Bike Battle bezoekt Tilburg

Op 17 september doet het dynamische fietsevenement Brabant Bike Battle de wagenamakerij in Tilburg aan. Bij de wedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar, staat een zogeheten ‘pumptrack’ centraal, een uitdagende 70 meter lange kombochtenbaan voor Mountainbikers en BMX-ers.

http://klip.to/sMUg9ZJ

De Brabant Bike Battle is een initiatief van Zuidlijn, Ons Brabant Fietst en verschillende partners in de steden Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond en ‘s-Hertogenbosch. Zuidlijn heeft als doel de spoorzones van de B5 steden in de etalage te zetten als een gebied waar veel gebeurt op gebied van creativiteit, urban, food, design en ook sport. Dat doet ze door projecten mee te initiëren en te voorzien van een aanjaag bedrag die plaatsvinden in alle vijf de spoorzones van Breda, Tilburg, Helmond, Den Bosch en Eindhoven. De activiteiten worden georganiseerd door vertegenwoordigers uit deze vijf afzonderlijke steden.

Bikebrothers Theatervoorstelling – 200 jaar fiets

Cycle Fun Productions werkt samen met de Bike Brothers aan: ‘Lang leve de fiets’, een interactieve theatervoorstelling over de fiets. Het stalen ros doet in Nederland, als vervangend paard, al bijna hondervijftig jaar trouw diens als misschien wel hét ultieme vervoermiddel. Het is snel, gezond, duurzaam, handig én superleuk, maar ja ook maar ‘gewoon’ een fiets, maar dat is niet altijd zo geweest!

Bikewize

Ga op het parcour van Bikewize en test je skills.

Bakfietsjuf

Maak je eigen mini-fiets Linda van Os en Marjo Dirks ontwikkelen toegankelijk beeldende projecten voor het onderwijs. Op de bakfiets komen deze ervaren leerkrachten naar jullie toe.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer