Selecteer een pagina

Zet je licht aan!

vrijdag 30 oktober 2020 | Nieuws

Wist je dat de kans op een aanrijding met 20% afneemt wanneer je goede fietsverlichting hebt? Toch zet een derde van de fietsers zijn fietsverlichting niet aan. Ook dit jaar roept de ANWB heel Nederland op om tijdens de donkere dagen een tag te plaatsen met de tekst “Zet je licht aan!”. Als herinnering aan fietsers om hun licht aan te zetten. En het werkt: 6 op de 10 zet z’n licht aan, in plaats van 4 op de 10. Tag jij ook mee? #zetjelichtaan #anwb

Haal je tagpakket op bij de ANWB winkel
Online zijn er helaas geen tagpakketten meer verkrijgbaar, maar bij de ANWB winkels is er nog wel voorraad. De Tilburgse ANWB-winkel is gevestigd aan de Pieter Vreedestraat 1-7, tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstaat.

Deel je tag en win
Heb je een tag gezet in Tilburg of heb je er eentje gespot onderweg? Maak een originele foto met de tag en deel ‘m via Instagram met vermelding van #zetjelichtaan @anwb. Je maakt dan kans op een nieuwe fiets t.w.v. € 1.000,- of een van de 20 goedverlichtpakketten. Uit alle inzendingen wordt eind november 2020 de winnaar getrokken.

Kijk voor meer info over de actie op anwb.nl/fiets/veiligheid/fietsverlichtingsactie.

 

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer