Selecteer een pagina

Webinar Thuiswerken op donderdag 24 september

dinsdag 22 september 2020 | Mobiliteit, Nieuws, Werk

Veel medewerkers geven aan dat ze ook na corona nog deels thuis willen blijven werken. Niet meer incidenteel maar structureel. Maar hoe richt je dit als werkgever goed in? Wat betekent dit voor de reiskostenvergoeding, voor de functie van het kantoor of voor je wagenpark? En bovendien: hoe help je jouw collega’s aan een goede thuiswerkplek? Welke fiscale, communicatieve en praktische mogelijkheden zijn er?

Op donderdag 24 september organiseert het Brabant Mobiliteitsnetwerk een webinar voor werkgevers over thuiswerken. In een kleine drie kwartier worden er tips en adviezen gegeven waar je als werkgever direct mee aan de slag kunt. Ook is er volop ruimte voor vragen.

Benieuwd? Meld je dan gratis aan via de website van het BMN.

Lees ook:Gratis webinars Brabants Mobiliteitsnetwerk

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer