Selecteer een pagina

Vincent van Gogh designfiets komt naar Tilburg

dinsdag 11 september 2018 | Nieuws

Een unieke Vincent van Gogh racefiets is tijdens het Tilburg Fietst Festival te bewonderen. Giant Store Van Bebber toont deze speciale designfiets met daarop Vincent van Goghs ‘Zonnebloemen’.  De fiets wordt in een beperkte oplage verkocht in een wereldwijde campagne.

‘De fiets is een combinatie van mijn liefde voor het werk van Vincent van Gogh, zijn geboortegrond Brabant en lekker fietsen door de natuur. Het komt allemaal bij elkaar.’ aldus initiatiefnemer Tomas Snels.

Giant en Van Gogh Brabant zijn prominente partners in het collectief. De fietsen zijn ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Ted en Jim Cranen van Unlimited Colors, gespecialiseerd in op maat ontworpen fietsdesigns. De fietsen zijn op drie manieren uniek: de prachtige reproductie van het schilderij handmatig aangebracht op iedere fiets, de hoge kwaliteit van de fiets, en tot slot de gelimiteerde oplage van 250 stuks. Dit maakt het tot een echt collectors item.

De verkoopprijs van de Van Gogh fiets is vastgesteld op € 19.500,=. Per verkochte fiets wordt een bijdrage gedaan aan de Van Gogh Heritage Foundation voor het behoud van Van Goghs erfgoed.

De Vincent van Gogh Aero Road Bike is zondag 17 september te bewonderen tijdens het Tilburg Fietst Festival.

Kijk voor meer info over deze bijzondere fiets op vincentvangoghbike.com.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer