Selecteer een pagina

Timmermans Fietsen

woensdag 13 september 2017 | Nieuws

TIMMERMANS FIETSEN – Timmermans Fietsen bouwt unieke fietsen in opdracht. Met liefde voor de kwaliteit van klassieke fietsen zijn oude / vintage / retro onderdelen de basis voor een Timmermans Fiets.

Over Blue Cargo:

De basis van de fiets is een Brits frame uit de jaren 30. De voordrager is origineel en geconstrueerd met lugs. De fiets is elektrisch ondersteund met een Pendix GmbH middenmotor. Dit systeem is compleet in Europa gemaakt en van zeer hoge kwaliteit. de motor zit aan de linkerkant zodat er aan de aandrijfzijde niets hoeft aangepast te worden. In de trapas zit een krachtsensor. Dit systeem heeft geen display, maar een selectieknop op de accu. Om het stuur helemaal clean te houden is een custom remhendel gemaakt. Deze remhendel bediend twee remklauwen. De hefboom is zo gemaakt dat er extra remkracht is. Verder is de fiets voorzien van Brooks Cambium zadel en grips, Sram automatix 2 versnellingsnaaf en een Gates Carbon Drive.

Over AOI. Cycle

De jonge Taiwanese ontwerper Ken Aoi ontwerpt en bouwt prachtige roestvrijstalen fietsen. De fietsen van AOI.CYCLE zijn handgemaakt.

TIMMERMANS FIETSEN in Nijmegen is dealer van AOI.CYCLE.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer