Selecteer een pagina

Tilburgse kadootjes uit ludieke snackmuur voor fietser

maandag 21 juni 2021 | Nieuws

Heb jij de speciale snackmuur met Tilburg Fietst-kadootjes gespot? De afgelopen weken was deze te zien op winkelcentra en weekmarkten. De gemeente Tilburg bedankte en verraste zo mensen die korte ritten op de fiets maken.  
De gemeente wil fietsen in Tilburg stimuleren. Fietsen is gezond, het draagt bij aan een schone lucht en zorgt voor een betere bereikbaarheid van de binnenstad. Daarnaast is het vaak goedkoper en soms zelfs sneller dan reizen met de auto. Een promotieteam kwam de afgelopen weken met een speciale snackmuur naar winkelcentra en weekmarkten. De snackmuur was niet gevuld met kroketten en frikandellen, maar met speciale presentjes van Tilburg Fietst. Tilburg Fietst voor Tilburg Om de actie nog meer het Tilburgse ‘samen-gevoel’ te geven, heeft de gemeente het project ‘Tilburg Fietst voor Tilburg’ eraan gekoppeld. Deze campagne roept mensen op de app ‘Ring Ring’ te downloaden. Deze app houdt bij hoeveel kilometer je gefietst hebt. Als alle Tilburgers samen 100.000 kilometer hebben gefietst, geeft de gemeente twintig fietsen aan mensen die wel graag willen fietsen maar zich op dit moment geen fiets kunnen veroorloven.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer