Selecteer een pagina

Tilburg Fietst Tocht 20 sept

vrijdag 25 augustus 2017 | Nieuws

Op woensdag 20 september organiseren wij een fietstocht in de regio als opwarmer voor het Nationaal Fietscongres dat daags erna in Tilburg plaats vindt. De tocht gaat langs de La Trappe Fietsroute. Zowel bezoekers van het congres als bewoners van Tilburg mogen deelnemen (tot aan 200 deelnemers, vol is vol). Deelname is gratis en elke deelnemer mag op onze kosten een consumptie gebruiken tot 4 euro, bij een van de deelnemende horeca etablissementen op de route. Bij startpunt Cafe Bij Vermeer krijgt u op onze kosten een kop koffie of thee aangeboden.
Elke deelnemer krijgt verder een kaart mee met daarop ook de horecagelegenheden langs de route. De tocht start om 13.00 uur vanaf Bij Vermeer aan de Piushaven in Tilburg, Kempenaarplaats 156, 5017 DZ. Hier de Google Maps link.

Wil je meedoen en meer weten over deze tocht? Klik dan hier.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer