Selecteer een pagina

Tiende editie Tilburgse fietsvierdaagse in eerste week oktober

maandag 27 september 2021 | Evenementen, Nieuws

Toerclub Tilburg ’93 organiseert dit jaar voor de tiende keer de Tilburgse Fiets4Daagse. Een fietsevenement voor iedereen en voor 55 plussers in het bijzonder. Dit jaar biedt TCT93 een vierdaagse ontdekkingstocht door het Brabantse land. Naast het genieten van de prachtige fietsroutes is het tijdens deze editie mogelijk een bezoek te brengen aan meerdere lokale ondernemers met Brabantse streekproducten.

De organisatie van de Tilburgse fiets4daagse heeft ook dit jaar alle routes weer volledig uitgepijld. Daarnaast ontvangt elke deelnemer routekaarten en route-beschrijvingen. Ook wordt de mogelijkheid geboden om de route(s) op eigen navigatiemiddel te rijden. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om mee te doen en de route te volgen op de gewenste manier.

De tiende editie van de fietsvierdaagse vindt plaats van zondag 3 oktober tot en met woensdag 6 oktober. Er kan dagelijks vanaf 9.00 uur gestart worden. Deelnemen kan voor één dag, meerdere dagen of alle vier de dagen.

Start en finish

De start en finish zijn bij Boerke Mutsaers. Een ideale plek voor deelnemers die met de trein komen want het station ligt er naast de deur. Elke dag is er keuze tussen twee mooie routes van 40 en 65 km. Op de laatste wordt de vierdaagse traditioneel afgesloten afsluiting mee te genieten van een gezellig diner. Deelnemers die drie of vier dagen hebben meegefietst ontvangen na afloop een mooie herinnering.

Ook dit jaar ondersteunt TCT93 weer het Ronald McDonaldhuis door een bijdrage vanuit het inschrijfgeld.

Kijk voor meer info op tct93.nl.

 

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer