Selecteer een pagina

Stap op de fiets naar…..een diner in het donker

vrijdag 16 maart 2018 | Nieuws

In het kader van onze nieuwe actie “Tilburg Fietst naar de Binnenstad”, zetten we om de 3 weken een sfeergebied van de binnenstad in de spotlight. In de Culturele As kun je terecht voor heel veel leuke grote EN kleine uitjes. De Tilburg Fietst Tip van deze week voor de Culturele As:

Voor de zesde keer op rij kun je in Restaurant Lucebert, in het pand van Theaters Tilburg, terecht voor het unieke culinaire concept Dineren in het Donker. Hoe is het om niets, maar dan ook niets te zien? Geniet van een spannend driegangenmenu waarbij je volledig bent aangewezen op je niet-visuele zintuigen. Verrassende structuren, smaakcombinaties… ze kwamen nog nooit zo duidelijk naar voren. De bediening is visueel beperkt, en functioneert ook zonder licht perfect, en staat garant voor een diner om nooit te vergeten. Na het eten stap je weer op de fiets (dan mag je weer gewoon rondkijken en licht aandoen ;)).

Over de actie Tilburg Fietst naar de Binnenstad
Download de Positive Drive app en kom op de fiets naar de binnenstad! Meedoen betekent kans maken op toffe prijzen. Voor iedere dag dat je op de fiets naar de binnenstad komt, verdien je een virtueel ticket. Daarmee maak je kans op een van de verrassingspakketten van de ondernemers uit de binnenstad. Hoe vaker je fietst, hoe meer tickets en hoe groter de kans dat je wint! Je kunt extra tickets verdienen als je je fietst stalt in een van de gratis fietsenstallingen in de binnenstad. Als klap op de vuurpijl verloten we in september onder alle deelnemers een Tilburg-arrangement ter waarde van € 500,-. Daarnaast krijg je voor elke kilometer die je fietst punten. Daarmee kun je gamen in de online gameroom van Positive Drive en maak je kans op 1 van de 100 Tilburg Fietst T-shirts. Om al deze toffe prijzen te kunnen winnen, heb je de Positive Drive app nodig. Deze download je gratis in de App Store of Google Play Store. Waar wacht je nog op? Download de app, stap op de fiets en doe mee! Check tilburgfietst.nl/ binnenstad voor alle info.

 

Tilburg is mooier als je fietst
Dat willen we jou ook laten ervaren. Ga je naar de stad? Laat de auto dan eens staan en pak de fiets. Je ontdekt nieuwe plekken en beleeft Tilburg op een heel andere manier. Iedere drie weken laten we je opnieuw kennismaken met een sfeergebied van de binnenstad. Niet alleen met wat er daar te beleven is, maar juist ook de bijzondere details. De details waar je alleen achterkomt door goed om je heen te kijken en de tijd te nemen. Die je dus alleen ziet als je door het gebied fietst.

Onderdeel van de mobiliteitsaanpak
Tilburg Fietst naar de binnenstad is onderdeel van de mobiliteitsaanpak waarbij we slim en duurzaam vervoer stimuleren om te zorgen voor een leefbaar Tilburg, nu en in de toekomst. Kortom, pak eens de fiets, ontdek je stad en maak kans op mooie prijzen. Voor iedereen een win-win-situatie!

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer