Selecteer een pagina

Renovatie fietsenkelder Heuvel start 27 mei

woensdag 15 mei 2019 | Nieuws

De fietsenstalling Heuvel gaat dicht voor renovatie. De verbouwing begint op 27 mei. Na de kermis gaat de stalling weer open. Er komt een tijdelijke, beheerde stalling op de hoek NS Plein/Spoorlaan.

Jaarlijks stallen ongeveer 600.000 binnenstadbezoekers gratis hun fiets in de stalling onder de Heuvel, daarmee is het de meestgebruikte overdekte gratis stalling van de stad. Er komen nieuwe fietsrekken, nieuwe rolpaden, het interieur wordt geschilderd en er komt duurzame led-verlichting. De stalling is tot 26 mei op reguliere tijden geopend, er zijn wel minder stallingsplaatsen. Maandag 27 mei sluit de stalling.

Tijdelijke stalling
Er komt een tijdelijke, beheerde stalling op de hoek NS Plein/Spoorlaan. Op het parkeerterrein tegenover ABN-AMRO). Die is er vanaf maandag 27 mei. Deze stalling is alle dagen open van 07:30 tot 04:30 uur. Op donderdag t/m zaterdag is de stalling ook de hele nacht geopend. De openingstijden van alle stallingen staan op de pagina parkeren op deze website.

Fietsers kunnen ook terecht in de gratis fietsenstallingen Pieter Vreedeplein, Katterug (Koningsplein) en Concertzaal. De fietsenstalling Concertzaal (naast de schouwburg) is vanaf 11 april op donderdag t/m zaterdag ruimer open en sluit pas om 04.30 uur.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer