Selecteer een pagina

Programma Tilburg Fietst Festival 2018 bekend

zaterdag 18 augustus 2018 | Nieuws

De Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone zijn op zondag 16 september a.s. het decor van de derde editie van het Tilburg Fietst Festival. Van 11.00 uur tot 17.00 uur vindt het origineelste en avontuurlijkste fietsbelevingsevenement van Nederland plaats. De toegang is volledig gratis!

Verwacht geen fietsbeurs, daarvan zijn er al genoeg in Nederland. Verwacht wel het onverwachte over alles wat passie voor het stalen ros aangaat, veel beleving en bovenal veel uitproberen tijdens een groots fietsfeest voor jong en oud in de mooiste historische hallen van de stad. Tegelijk met het festival vindt de Smaakkaravaan plaats in de Spoorzone. Ideaal om beide evenementen te combineren dus!

Bekijk het programma van het Tilburg Fietst festival op deze pagina.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer