Selecteer een pagina

Platform ‘Zo Werkt Het’ – over nieuwe manier van werken – gelanceerd

dinsdag 22 september 2020 | Mobiliteit, Nieuws, Werk

Zo werkt het is live! Deze landelijke campagne is vanaf vandaag overal door het land te zien. Samen met andere regionetwerken bundelen we alle kennis over flexibel (thuis)werken en slim reizen op één platform: www.zowerkthet.nl. Neem vooral ook een kijkje op onze regiopagina voor Noord-Brabant.

Thuiswerken en slim reizen

Thuiswerken heeft de afgelopen maanden een grote vlucht genomen. Uit onderzoek blijkt dat een flink gedeelte van de werknemers dit wil vasthouden. Daarnaast merken we dat de spits is afgenomen, ook na de lockdown. Goed nieuws, want thuiswerken en reizen buiten de spits heeft veel positieve effecten: betere concentratie, minder stress, minder verzuim, meer werkgeluk, snellere doorstroom op wegen, meer zitplekken in het openbaar vervoer en schonere lucht. Top dus, maar hoe houden we dit vast?

Ontvang tips, tricks en advies op maat

Op het platform vind je veel tips en tricks. Door je aan te melden op zowerkhet.nl, kun je bovendien gebruik maken van een communicatietoolkit. Zo breng je je medewerkers gemakkelijk op de hoogte. En uiteraard ontvang je advies op maat vanuit Tilburg Fietst. Wat werkt er voor jouw organisatie? Waar liggen kansen? En hoe richt je dit het beste in? We helpen je graag verder!

Meer weten?

Wil je meer weten of eens sparren over de mogelijkheden voor flexibel (thuis)werken en slim reizen? Stuur een mailtje naar jesse@tilburgfietst.nl.

Tip de Tilburg Fietst redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in (de omgeving van) Tilburg?

Klik dan hier en laat het ons weten!

Meer nieuws

Wil je een fietshub voor de deur?

Wil je een fietshub voor de deur?

Had je de deelfietsen van Hopperpoint al zien staan aan de #Atlasstraat #Dongenseweg ? Omdat bushaltes vaak aan de rand van het #bedrijvenpark staan, is het lastig om de eindlocatie te bereiken. Om...

Lees meer