Selecteer een pagina

Pak de fiets op Wereld Fietsdag

donderdag 3 juni 2021 | Nieuws

Het is vandaag ‘Wereld Fietsdag’. Deze dag is door de Verenigde Naties uitgeroepen om een dag lang wereldwijd de fiets en het fietsen te promoten. Wij doen daar natuurlijk graag aan mee, al houden we het liever niet bij deze ene dag natuurlijk.

Wereldwijd worden er vandaag evenementen en activiteiten georganiseerd die erop gericht zijn de fietscultuur in de samenleving te stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers te verbeteren. In Tilburg en omstreken doen we dit het hele jaar door via ‘Tilburg Fietst’. Dit doen we via onze website en social media kanalen, maar ook door offline aanwezigheid in de stad.

Help jij ons mee om het gebruik van de fiets te promoten? Plaats dan een foto waaruit blijkt dat je graag fietst. Dus pak jij dagelijks de fiets naar je werk, school of studie? Of zit je graag op een racefiets of MTB om het luie zweet eraf te trainen? Misschien fiets je graag om van de omgeving te genieten? Laat het weten! Deel je foto op jouw favoriete social media kanaal met #tilburgfietst en/of #wereldfietsdag. De mooiste beelden zullen we delen via onze social wall! Heb je geen social media account? Je mag je foto ook naar ons mailen via redactie@tilburgfietst.nl.

Foto boven: Ignacio Brosa | Unsplash

 

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer