Selecteer een pagina

Versier deze kleurplaat en win een Tilburg Fietst pet!

donderdag 6 september 2018 | Nieuws

Als je via deze link de Donald & Katrien Duck kleurplaat uitprint, inkleurt en inlevert bij de Bakfietsjuf tijdens het Tilburg Fietst Festival op zondag 16 september, krijg je een mooie Tilburg Fietst pet mee naar huis (zolang de voorraad strekt)! Het evenement is in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Spoorzone van 11.00 uur tot 17.00 uur en de entree is gratis. Je kunt bij de Bakfietsjuf ook je eigen fiets versieren en als je wilt zelfs meedoen met onze fietsmodeshow welke rond 15.00 uur plaats vindt. Kom dus vooral op de fiets, we hebben een fietsenstalling voor de fietsen van je ouders/verzorgers aan de Burgemeester Brokxlaan, vlakbij de ingang van het evenement. Je kinderfiets mag je mee naar binnen nemen als je wilt.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer