Selecteer een pagina

Jeugdveldrit van de Reeshof

donderdag 8 november 2018 | Nieuws

Op zondag 11 november organiseert TWC Pijnenburg de jaarlijkse jeugdveldrit van de Reeshof. Liefst 180 jonge veldrijders in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar uit het hele land staan die dag aan het vertrek voor een uitdagende wedstrijd. De jeugdveldrit van de Reeshof geldt als selectiewedstrijd voor het NK dus er staat heel wat op het spel! 

Naast de genoemde jeugdcategorieën fietsen ook de nieuwelingen (15 en 16 jaar) en de masters (19+). Daarnaast zijn er wedstrijden voor nieuwelingen-meisjes (15 en 16 jaar) en junioren-, belofte- en elitevrouwen.

De deelnemers rijden een prachtig parcours met daarin twee heuvels, een zandbak en een trap. Het overgrote deel wordt over gras- en zandgrond gereden. De jongste deelnemers vertrekken om 10.00 uur en de dag wordt rond 16.15 uur afgesloten.
De wedstrijden vinden plaats op de clubaccommodatie van TWC Pijnenburg, Bijsterveldenlaan 3 in Tilburg. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.twcpijnenburg.nl.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer