Selecteer een pagina

Ieder kind een goede, veilige fiets. Daar gaan we voor in Tilburg.

vrijdag 8 oktober 2021 | Nieuws

In Tilburg willen we dat ieder kind een goede, veilige fiets heeft waar hij of zij trots op is. Helaas is dit niet voor elk kind vanzelfsprekend. Heb jij thuis een fiets in de schuur staan die je niet (meer) gebruikt? Maak er een kind blij mee. Lever je fiets in op zondag 17 oktober tussen 13 en 17 uur bij de ANWB stand voor het nieuwe Stadhuis (stadhuisplein 130).

Kinderfietsenplan Tilburg

Tilburg doet mee aan het Kinderfietsplan van de ANWB. Wij knappen de fietsen op en geven ze aan kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben. Een fiets is meer dan een vervoersmiddel. Voor kinderen van 8 tot 18 jaar is fietsen een manier om mee te doen, vrijheid te voelen en de wereld te ontdekken. Met een fiets kunnen zij zelfstandig naar school toe, makkelijker bij vriendjes op bezoek en meedoen met leeftijdsgenootjes.
Doe mee en geef jouw fiets een tweede leven. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind in Tilburg een fiets heeft om trots op te zijn.

Fietsinzamelpunten

Je kunt je fiets het hele jaar door inleveren bij één van de drie fietsinzamelpunten. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/kinderfietsenplan.

Fiets nodig?

Is de fiets van je kind te klein geworden, of is de fiets niet meer te repareren? Vraag een vervangende fiets aan voor je kind (4 t/m 18 jaar).
Neem contact op met Stichting Leergeld via www.stichtingleergeld.nl/tilburg.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer