Selecteer een pagina

Gratis per fietstaxi naar de LocHal

maandag 3 juni 2019 | Nieuws

De gehele maand juni biedt Fietstaxi Tilburg gratis vervoer aan naar de LocHal en terug. Deze pendel is bestemd voor mensen die minder goed ter been zijn en vanaf het (bus)station naar de LocHal willen. Het gratis vervoer per fietstaxi is mede mogelijk gemaakt met hulp van de gemeente Tilburg. Als gevolg van de bouwwerkzaamheden in het gebied, is de LocHal momenteel moeilijker te bereiken.

Er komen 3 haltes: halte 1 bij het busstation (instappen bij de horeca), halte 2 bij het NS-station (noordzijde) en halte 3 bij de LocHal (ingang noord). De halte aan de Noordzijde van het station is de vaste basishalte. Halte 1 en 3 worden op afroep (of bestelling) bediend, reizigers kunnen daarvoor een speciaal telefoonnummer bellen: 06-85728842. De haltes zijn duidelijk zichtbaar aan de speciale Fietstaxi beachvlaggen.

In eerste instantie start Fietstaxi Tilburg met één fietstaxi. Dit kan naar behoefte worden opgeschaald. In de maand juni zal er 7 dagen per week, 4 uur per dag, een fietstaxi beschikbaar zijn van 11.00 uur tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop van de maand juni wordt bekeken of aanpassing van de tijden wenselijk is.

Uiteraard is het in deze periode ook nog steeds mogelijk om van onze reguliere service gebruik te maken. Daartoe zal dagelijks een tweede fietstaxi bij het station beschikbaar blijven. Omdat de fietstaxi’s ook steeds vaker gezamenlijk ingezet worden voor rondritten of speciale wensen is er nog een derde fietstaxi beschikbaar om de service aan bewoners en bezoekers van Tilburg te garanderen.

//fietstaxitilburg.nl

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer