Selecteer een pagina

Gratis fietstaxi in december tijdens ‘Winter in Tilburg’

vrijdag 14 december 2018 | Nieuws

De fietstaxi’s van Fietstaxi Tilburg zijn in de maand december omgetoverd tot rijdende cadeautjes. Deze cadeautaxi’s bieden gratis korte ritjes aan naar de winkels, pleinen, restaurants, cafés en
parkeergarages in het centrum. De fietstaxi’s rijden tijdens de koopavonden en in de weekenden van 8-9, 15-16 en 22-23 december.

Ook kun je nog een gratis ritje maken van 26 t/m 30 december. Dus ben je gezellig aan het kerstshoppen en wil je je voeten even rust geven? Stap dan in één van de gratis fietstaxi’s en laat je afzetten bij de volgende winkel!

Het schônste vervoer in de stad

Fietstaxi Tilburg is sinds 2014 de leukste manier van vervoer door Tilburg en niet meer weg te denken uit het Tilburgse straatbeeld! In de binnenstad kunnen Theo en de andere chauffeurs van de fietstaxi overal snel komen en zijn ze stukken goedkoper dan elke andere taxi. De fietstaxi’s rijden waar taxi’s en bussen niet mogen komen.

Kijk voor meer info op www.fietstaxitilburg.nl of like Fietstaxi Tilburg op Facebook.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer