Selecteer een pagina

Fietstenstallingen ’s avonds eerder gesloten vanwege maatregelen

donderdag 29 oktober 2020 | Nieuws

Door de Coronamaatregelen is het momenteel in de avonduren erg rustig in de stad en dus ook in de fietsenstallingen. Daarom gelden er momenteel andere openingstijden.

De fietsenstalling onder de Heuvel is dagelijks geopend van 07.00 – 01.00 uur (ook in de weekenden). De fietsenstalling Concertzaal is van maandag t/m zaterdag open tussen 07.00 en 22.00 uur. De fietsenstalling Pieter Vreedeplein is momenteel gesloten vanwege werkzaamheden, dit duurt naar verwachting tot 16 november a.s. De fietsenstalling Katterig is van maandag t/m zaterdag open van 08.30 tot 20.00 uur, op donderdag tot 22.00 uur en op zondag is deze stalling gesloten. Alle fietsenstallingen zijn gratis, bij de stallingen van de Heuvel en het Pieter Vreedeplein is het mogelijk om een elektrische fiets op te laden.

De gewijzigde openingstijden blijven gehandhaafd gedurende de komende weken zolang de horeca gesloten dient te blijven. Zodra de openingstijden weer wijzigen zullen we dat laten weten.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer