Selecteer een pagina

Fietskoeriers bezorgen jouw aankopen in binnenstad Tilburg thuis!

donderdag 29 oktober 2020 | Mobiliteit, Nieuws

Vanaf zondag 1 november kunnen inwoners van Tilburg vanuit de veilige thuisomgeving shoppen bij winkels met een vestiging in de binnenstad van Tilburg. Makkelijk, veilig en snel;  plaats je op maandag t/m zaterdag een bestelling vóór 15.30 uur, dan wordt je pakketje nog die zelfde dag bij je afgeleverd door de fietskoeriers van Tour de Ville.

De binnenstad is zeven dagen per week geopend en er wordt alles aan gedaan om een veilige omgeving te kunnen blijven bieden voor bezoekers. De huidige maatregelen rondom COVID-19 zorgen er echter wel voor dat grote publieksstromen moeten worden voorkomen uit veiligheidsoogpunt. Dat blijft voorlopig zo. Toch willen ondernemers er alles aan doen om het aanbod toegankelijk te houden voor alle Tilburgers. Daarom komen de winkels in de binnenstad bij je thuis!

Zo’n 25 winkeliers in de binnenstad worden ondersteund d.m.v. het uit handen nemen van hun verzendtraject van gekochte producten. Gedurende deze pilot periode worden de aankopen kosteloos thuis bezorgd. Het streven is om het aantal deelnemende zaken na de pilotperiode uit te breiden en een vaste en complete bezorgservice van de binnenstad aan te kunnen bieden aan de Tilburgse consument.

Voor het thuisbezorgen is de samenwerking gevonden in de duurzame koerier- en postdiensten van Tour de Ville. Binnen het bezorggebied van de stad Tilburg, inclusief Reeshof, gaat dat via same day delivery: op maandag t/m zaterdag wordt een bestelling, geplaatst vóór 15.30 uur, dezelfde dag voor 20.00 uur aan de deur afgegeven door een fietskoerier. Het bestellen zelf verloopt via de eigen voorwaarden van de winkel; via website, telefonisch, WhatsApp, Facebook, etc. Binnenkort vind je een overzicht van deelnemende winkeliers en de bestelmogelijkheden op www.centeroftilburg.com/debinnenstadbezorgt.

De bezorgservice is een initiatief van het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg. samen met het Binnenstad Management, BIZ Vastgoedeigenaren Kernwinkelgebied en de Gemeente Tilburg.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer