Selecteer een pagina

Fietsforum organiseert fotowedstrijd ‘De blije Tilburgse fietser’

maandag 13 mei 2019 | Nieuws

Ook dit jaar organiseert Fietsforum Tilburg weer een fotowedstrijd. Het thema van dit jaar is: ‘De blije Tilburgse fietser’.

Wil je meedoen aan de wedstrijd dan heb je tot 15 september a.s. de tijd. Stuur je mooiste foto binnen het thema onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en een eventuele toelichting naar info@fietsforumtilburg.nl o.v.v. Fiets Fotowedstrijd 2019. De jury maakt na 15 september een selectie van de beste, leukste en origineelste foto’s. Die worden geprint op het formaat 40×60 cm en worden in een kleine expositie (10 foto’s) in de LocHal getoond, van 22 tot 29 september 2019.

Alle bezoekers van de LocHal kunnen in de week van de expositie een stem uitbrengen op de voorkeursfoto. Op zondag 29 september reikt het FietsForum tijdens een fietscafé (13:00 – 14:30 uur) in de Stemmingmakerij (ook in de LocHal) een prijs uit aan de winnaar. Natuurlijk is dan elke fotograaf van ‘De Blije Tilburgse Fietser’ van harte welkom. Alle prints mogen door de makers meegenomen worden.

Dus pak je camera en je fiets, wees blij en doe mee!

 

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer