Selecteer een pagina

Fietsforum organiseert Fietscafé Fietsvisie 2040 in LocHaL

donderdag 7 november 2019 | Nieuws

De fiets wordt nog steeds populairder in de Nederlandse steden. Steeds meer verschillende soorten fietsers en fietsen moeten de ruimte op het fietspad delen. Hoe zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst alle fietsers prettig en veilig kunnen laten fietsen? De Fietsersbond schreef toekomstdromen op in de Fietsvisie 2040 en ontwikkelde daar het idee van het ontwikkelen van drie fietsnetwerken.

De Fietsvisie 2040 sluit aan op de agenda fiets van de Tour de Force van de gezamenlijke overheden. Doel daarvan is om in 2027 20% meer fietskilometers te realiseren, terwijl de staatssecretaris in deze kabinetsperiode 200.000 forensen uit de auto op de fiets wil krijgen.

Het FietsForum Tilburg organiseert op dinsdag 19 november vanaf 19.30 uur het Fietscafé Fietsvisie 2040 in de LocHal.

Klik hier voor meer info over het programma en om je aan te melden.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer