Selecteer een pagina

Fiets je 24 september ook mee?

maandag 14 september 2020 | Mobiliteit, Nieuws, Werk

Op donderdag 24 september is het weer de landelijke ‘Fiets naar je Werk Dag’. Oorspronkelijk stond deze dit jaar gepland op 14 mei, maar vanwege Corona is dit verplaatst naar september. Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de aanbevelingen – juist als stimulans voor het fietsen – belooft 24 september een mooie fietsdag te worden.

Doe mee en win een elektrische fiets
Fietsen naar het werk is gezond én goed voor het milieu. Ook draagt het in toenemende mate bij aan het oplossen van file- en parkeerproblematiek en is het nu een veilig en gezond alternatief voor een drukke bus, tram of trein. Dus wat let je? Pak op donderdag 24 september de fiets. Alleen of gezellig samen met een collega. Kom fris aan op je werk. En maak automatisch met je aanmelding kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een prachtige elektrische fiets.

#fietsnaarjewerkdag
Laat anderen via social media weten dat je meefietst en motiveer ze het zelfde te doen! Tag dan @tilburgfietst en gebruik de hashtag #fietsnaarjewerkdag.

Werk je vanwege Corona thuis? Ook dan kun je meedoen! Kijk op www.fietsnaarjewerkdag.nl voor alles over de ‘Fiets naar je Werk Dag’.

Voor werkgevers
Wil je graag meedoen als werkgever? Doen! Ook al werkt op 24 september nog maar een beperkt aantal medewerkers op locatie. De Fiets naar je Werk Dag blijft een mooie stimulans om op die dag de fiets te pakken. Meedoen is heel eenvoudig. Het draait in eerste instantie alleen om communicatie. Het allerbelangrijkste is om je medewerkers die op locatie of thuis werken via je interne communicatiekanalen attent te maken op de dag en ze te stimuleren om te gaan fietsen. Kijk op www.fietsnaarjewerkdag.nl/meedoen-als-werkgever voor meer info.

Tip de Tilburg Fietst redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in (de omgeving van) Tilburg?

Klik dan hier en laat het ons weten!

Meer nieuws

Wil je een fietshub voor de deur?

Wil je een fietshub voor de deur?

Had je de deelfietsen van Hopperpoint al zien staan aan de #Atlasstraat #Dongenseweg ? Omdat bushaltes vaak aan de rand van het #bedrijvenpark staan, is het lastig om de eindlocatie te bereiken. Om...

Lees meer