Selecteer een pagina

Feestelijk welkom en kadootjes bij fietsenstalling Katterug

vrijdag 14 december 2018 | Nieuws

In het centrum van Tilburg zijn vier fietsenstallingen op enkele fietsminuten van elkaar: Heuvel, Katterug, Concertzaal en Pieter Vreedeplein. In totaal plaats voor maar liefst 2.310 fietsen. De stalling aan de Heuvel wordt het meest gebruikt. De stalling aan de Katterug is nog niet bij veel mensen bekend. Om jou kennis te laten maken met deze stalling heeft de Katterug een verrassing voor jou in petto! Kom je op 15, 16, 22 of 23 december je fiets stallen, dan wacht jou een feestelijk welkom. Ook ligt er onder de kerstboom een kadootje op je te wachten.

Kom je naar “Winter in Tilburg” kom dan met de fiets en stal je tweewieler aan de Katterug! Je vindt de ingang van deze stalling nabij het zebrapad met de verkeerslichten.

Waarom in de stalling?

De binnenstad van Tilburg is goed bereikbaar per fiets. Er zijn vier gratis stallingen waar je je fiets kwijt kunt, op enkele fietsminuten afstand van elkaar. Fietsen stallen in een ondergrondse stalling is veiliger dan op straat. En de straat blijft daardoor een stuk meer opgeruimd. Meer ruimte dus voor winkelend publiek, zeker in deze drukke en gezellige tijden in de binnenstad.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer