Selecteer een pagina

Doe een ‘toer de boer’ langs bijzondere boeren

maandag 3 december 2018 | Nieuws

Afgelopen week is het magazine ‘Bijzondere Boeren’ regio Tilburg gepresenteerd. Wethouder Oscar Dusschooten nam het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van initiatiefnemer Janneke de Vries. In het magazine vertellen 20 Bijzondere Boeren in de regio Tilburg op fietsafstand van de stad hun verhaal en zijn ze op de foto gezet door fotograaf Marieke Plasier. In het magazine staat een kaart waarin de 20 boeren vermeld staan. De kaart is verdeeld in 4 ‘toertjes’ met 5 vlakbij elkaar gelegen boerenbedrijven zodat je in relatief korte tijd enkele boeren kunt bezoeken.


De ‘Toer de Boer’ kaart. Klik op de kaart voor een overzicht van alle boerenbedrijven.

Over ‘Bijzondere Boeren’

Achter elk streekproduct, in elke boerderijwinkel en op elke hoeve staan passievolle mensen die zorgen voor ons eten. Zij hebben een verhaal dat de moeite waard is om verteld te worden.
Willen wij, en de volgende generatie, weten waar ons eten vandaan komt én ervoor zorgen dat boerderijwinkels blijven bestaan, dan moeten we daar samen voor zorgen door naar hen toe te gaan! H

Kijk voor meer info of voor het magazine op bijzondereboeren.nl. Wil je een papieren exemplaar van het ‘Bijzondere Boeren’ magazine dan kun je die bij één van de twintig boeren ophalen.

Foto boven: Initiatiefnemer Janneke de Vries (links) poseert trots met het magazine. In het midden vormgever Noortje van Venrooij en rechts fotograaf Marieke Plasier. (Foto: Jostijn Ligtvoet)

Tip de Tilburg Fietst redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in (de omgeving van) Tilburg?

Klik dan hier en laat het ons weten!

Meer nieuws