Selecteer een pagina

Bezoekers fietsenstalling Katterug verrast met feestelijk welkom

donderdag 20 december 2018 | Nieuws

De fietsenstalling aan de Katterug is nog niet bij veel mensen bekend. Om Tilburg kennis te laten maken met deze stalling heeft Tilburg Fietst afgelopend weekend fietsers verrast met een feestelijk welkom. Ook lag er onder de kerstboom een kadootje te wachten op fietsers die de fioets kwamen stallen aan de Katterug. Ook komend weekend worden bezoekers van de stalling nog verrast. Dus kom je naar “Winter in Tilburg” kom dan met de fiets en stal je tweewieler aan de Katterug! Je vindt de ingang van deze stalling nabij het zebrapad met de verkeerslichten.

Bekijk de foto’s

Was je afgelopen weekend met je fiets in de Katterug en ben je op de foto gezet door onze fotograaf? Check dan in het foto album op Facebook of je er mooi op staat.

Waarom in de stalling?

De binnenstad van Tilburg is goed bereikbaar per fiets. Er zijn vier gratis stallingen waar je je fiets kwijt kunt, op enkele fietsminuten afstand van elkaar. Fietsen stallen in een ondergrondse stalling is veiliger dan op straat. En de straat blijft daardoor een stuk meer opgeruimd. Meer ruimte dus voor winkelend publiek, zeker in deze drukke en gezellige tijden in de binnenstad.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer