Selecteer een pagina

Nieuwe editie E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit nu online

woensdag 29 september 2021 | Mobiliteit

De nieuwe editie van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit is vanaf nu online te lezen.

Na een maandenlange periode van thuiswerken, vinden langzaam maar zeker weer meer werk- en studieactiviteiten op locatie plaats. De versoepelingen van 25 september luiden een nieuwe fase in waarin leren over hybride werken centraal staat. Waarin we thuis werken als het kan en op kantoor als het nodig is. Want door hybride te gaan werken, krijgen werknemers de keuze om de werkgebonden personenmobiliteit te spreiden over de dag en de week of helemaal te mijden door thuis te werken. Spreiden en mijden, zodat we niet met z’n allen tegelijk de trein pakken of in de file gaan staan. Laten we die ervaring vasthouden.
Hoe maak je als werkgever de omslag naar hybride werken? En hoe zorg je als onderwijsinstelling voor spreiding van de studenten over de dag en week? In deze zevende editie van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit, komen de ervaringen, plannen en tips & trics voorbij.

Het e-zine, een uitgave van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, staat vol met praktijkverhalen, tips en handvatten van ervaringsdeskundigen.

Lees het e-zine via deze link.

Tip: Zo werkt het
Kijk ook eens op zowerkthet.nl, met meer informatie over spreiden en mijden. Ook vind je daar video’s met tips ‘van en voor werkgevers’ over een goede werkplek, leiderschap, maatwerk en passend vervoer.

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in (de omgeving van) Tilburg?

Klik dan hier en laat het ons weten!

Meer nieuws