Selecteer een pagina

Kruispunt Brabant: samen investeren in slimme & duurzame mobiliteit

vrijdag 8 oktober 2021 | Mobiliteit, Werk

Vitale en gelukkige werknemers en een lagere Co2 footprint maken organisaties extra aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Investeren in slimme en duurzame mobiliteit zijn daarom zeer rendabel voor werkgevers. Op het podium van de Dutch Design Week staat Kruispunt Brabant op woensdag 20 oktober in het teken van de noodzaak tot samen investeren in mobiliteit. En staan we stil bij de vraag wat als leefbaarheid centraal staat bij het ontwerpen van mobiliteit.

In de vijfde en afsluitende editie van 2021 gaat Kruispunt Brabant op zoek naar commitment om samen te investeren in slimme en duurzame mobiliteit. Als hulpmiddel daarbij wordt de Mobiliteitsindex voor werkgevers geïntroducerd. Deze biedt werkgevers inzicht in waar men staat met het mobiliteitsbeleid en bovenal welke kansen op meer rendement er zijn. Ter inspiratie worden verschillende voorbeelden van (samen) investeren en rendement toegelicht.

Bezoek Kruispunt Brabant en geniet van een dag Dutch Design Week

Kruispunt Brabant pakt het podium tijdens de Dutch Design week in Eindhoven, waar op het gebied van duurzame mobiliteit van alles te zien en beleven is. Gasten van Kruispunt Brabant krijgen een ticket voor de DDW en kunnen meedoen aan een exclusieve rondleiding op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Onder begeleiding van een Design Guide bezoek je – na afloop van het Kruispunt Brabant event – in kleine groepjes de Embassy of Mobility en andere interessante, gerelateerde DDW highlights op Strijp-S en een Mobility Experience Center op Strijp-T.

Ben jij erbij? Meld je dan aan via dit formulier.

Livestream
Wanneer je niet in de gelegenheid bent naar het event te komen, heb je de mogelijkheid de livestream te bekijken. Ook in dat geval moet je jezelf aanmelden. Je ontvangt dan vooraf een link naar de livestream.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer