Selecteer een pagina

Introductie Sjees pakketten voor 12 maanden fietspromotie

maandag 1 maart 2021 | Mobiliteit, Werk

Op donderdag 4 maart introduceert het Brabant Mobiliteitsnetwerk samen met aangesloten partners de Sjees Mee fietsstimuleringspakketten, waarmee werkgevers volledig ontzorgd worden op het gebied van fietsstimulering. Inspireer en activeer jouw medewerkers om vaker de fiets te pakken, juist nu.

Wat het oplevert? Denk onder andere aan minder ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid dankzij gezonde en tevreden medewerkers. Het pakket is geschikt voor organisaties met zowel thuiswerkers als woon-werkverkeer.

Wil je weten hoe je snel en eenvoudig jouw medewerkers in het zadel krijgt? En wat fietsstimulering jouw organisatie concreet kan opleveren? Sluit aan bij deze online inspiratiesessie die het Brabant Mobiliteitsnetwerk in samenwerking met Ons Brabant Fietst organiseert.

De online inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 4 maart van 10.00 – 10.45 uur. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Aanmelden via deze link.

Tip de Tilburg Fietst redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in (de omgeving van) Tilburg?

Klik dan hier en laat het ons weten!

Meer nieuws

Pak de fiets op Wereld Fietsdag

Pak de fiets op Wereld Fietsdag

Het is vandaag 'Wereld Fietsdag'. Deze dag is door de Verenigde Naties uitgeroepen om een dag lang wereldwijd de fiets en het fietsen te promoten. Wij doen daar natuurlijk graag aan mee, al houden...

Lees meer