Selecteer een pagina

Introductie Sjees pakketten voor 12 maanden fietspromotie

maandag 1 maart 2021 | Mobiliteit, Werk

Op donderdag 4 maart introduceert het Brabant Mobiliteitsnetwerk samen met aangesloten partners de Sjees Mee fietsstimuleringspakketten, waarmee werkgevers volledig ontzorgd worden op het gebied van fietsstimulering. Inspireer en activeer jouw medewerkers om vaker de fiets te pakken, juist nu.

Wat het oplevert? Denk onder andere aan minder ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid dankzij gezonde en tevreden medewerkers. Het pakket is geschikt voor organisaties met zowel thuiswerkers als woon-werkverkeer.

Wil je weten hoe je snel en eenvoudig jouw medewerkers in het zadel krijgt? En wat fietsstimulering jouw organisatie concreet kan opleveren? Sluit aan bij deze online inspiratiesessie die het Brabant Mobiliteitsnetwerk in samenwerking met Ons Brabant Fietst organiseert.

De online inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 4 maart van 10.00 – 10.45 uur. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Aanmelden via deze link.

SJEES MAGAZINE #3 NU ONLINE!

Met o.a. Olympisch schermer Bas Verwijlen, Op de fiets in Winters Tilburg, slaapexpert Mark Schadenberg en fijne pietspaden door weer en wind.

Abonneer gratis op Sjees Magazine >

Tip de  redactie

Heb jij leuk nieuws over fietsen of andere vormen van duurzame mobiliteit in Tilburg e.o.?

Geef jouw nieuws door aan onze redactie >

Meer nieuws

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Over de kop bij de Tilburgse Fietskermis

Ook zo'n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar 't Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11h00 tot 17h00 de 'Tilburgse FietsKermis". Op deze...

Lees meer