WERKGEVERS

Home

Over Tilburg fietst

FIETSROUTES

LA TRAPPE FIETSROUTES

De Brabantse fietsroutes van La Trappe starten bij de brouwerij en voeren je langs de mooiste stukjes van de Brabantse Kempen. Kies één van de vijf routes door de karakteristieke dorpjes en ongerepte landschappen. De routes zijn geschikt voor de moderne fietser; Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. De La Trappe fietsroutes kaart is verkrijgbaar bij het proeflokaal, de kloosterwinkel en bij verschillende VVV’s in de omgeving, en bij de deelnemende horeca locaties.

VISIT BRABANT

Stap op de fiets en ga op pad in Noord-Brabant. Stippel je eigen route uit of laat je inspireren door een van de themaroutes. En vergeet tussendoor vooral niet om af te stappen! Noord-Brabant is zeer geschikt om per fiets te verkennen. Door de stad, over de heide, door bossen en langs sfeervolle dorpjes. Met het fietsroutenetwerk, dat over de hele provincie is uitgestippeld, bepaal je zelf de route en afstand van je fietstocht.

FIETSNETWERK

Op de website van het Fietsnetwerk vind je de mooiste fietsroutes in de buurt van Tilburg op basis van je zoekopdracht. Je kunt jouw zoekopdracht met behulp van de filters verder verfijnen op thema of op de door jou gewenste lengte. Vervolgens selecteer je een fietsroute. Op de routepagina kun je jouw fietsroute verder personaliseren. In de laatste stap kies je het gewenste formaat van je fietsroute. Je kunt de fietsroutes in de buurt van Tilburg ook ontdekken met de gratis Fietsroute App.

ZIJN ER FIETSROUTES DIE JE NOG MIST?

Laat het ons weten door een mailtje te sturen!