Selecteer een pagina

Fietsforum organiseert fotowedstrijd ‘De blije Tilburgse fietser’

Ook dit jaar organiseert Fietsforum Tilburg weer een fotowedstrijd. Het thema van dit jaar is: ‘De blije Tilburgse fietser’.

Wil je meedoen aan de wedstrijd dan heb je tot 15 september a.s. de tijd. Stuur je mooiste foto binnen het thema onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en een eventuele toelichting naar info@fietsforumtilburg.nl o.v.v. Fiets Fotowedstrijd 2019. De jury maakt na 15 september een selectie van de beste, leukste en origineelste foto’s. Die worden geprint op het formaat 40×60 cm en worden in een kleine expositie (10 foto’s) in de LocHal getoond, van 22 tot 29 september 2019.

Alle bezoekers van de LocHal kunnen in de week van de expositie een stem uitbrengen op de voorkeursfoto. Op zondag 29 september reikt het FietsForum tijdens een fietscaf√© (13:00 – 14:30 uur) in de Stemmingmakerij (ook in de LocHal) een prijs uit aan de winnaar. Natuurlijk is dan elke fotograaf van ‘De Blije Tilburgse Fietser’ van harte welkom. Alle prints mogen door de makers meegenomen worden.

Dus pak je camera en je fiets, wees blij en doe mee!