WERKGEVERS

Home

Over Tilburg fietst

FIETSENSTALLINGEN IN TILBURG

De gemeente Tilburg heeft meerdere beheerde gratis fietsenstallingen op verschillende locaties in haar beheer. Vijf van de stallingen liggen in het centrumgebied. Deze zijn allen overdekt en goed verlicht. Je kunt hier gratis je fiets stallen. In de stallingen van de Heuvel en het Pieter Vreedeplein kunnen e-bikes worden opgeladen. Bij de beheerde stallingen zijn fietspompen beschikbaar.

Eerste 24 uur gratis stallen bij station

Bij het station is een bewaakte stalling aan de Spoorlaan én aan de achterzijde van het station bij de LocHal. De eerste 24 uur kun je hier je fiets gratis stallen.

In de binnenstad vind je de gratis fietsenstallingen op onderstaande locaties:

PIETER VREEDEPLEIN

Ondergrondse stalling met ingang aan de IJzerstraat.

HEUVEL

Ondergrondse stalling direct onder de Heuvel.

CONCERTZAAL

Ingang aan de Schouwburgring, links van de Concertzaal.

KATTERUG

Ingang aan de Schouwburgring, links van de Concertzaal.

DWAALGEBIED

De ingang aan de Heuvelstraat

voor actuele openingstijden van de fietsenstallingen, klik hier.

ONBEWAAKTE FIETSENREKKEN

Jouw fiets stal je natuurlijk het liefst op een goede plek. De gemeente beheert meerdere fietsenstallingen waar je jouw fiets gratis kunt stallen. Vijf daarvan liggen in het centrum. Ze zijn overdekt, goed verlicht en er zijn fietspompen. In de stallingen van de Heuvel en het Pieter Vreedeplein kunnen e-bikes worden opgeladen. Maar ook bij het winkelcentrum bij jou in de buurt kun je jouw fiets goed kwijt. Wel zo fijn, als je even boodschappen gaat doen.

Bij station Tilburg is een bewaakte stalling aan beide kanten van het spoor. De eerste 24 uur kun je je fiets hier gratis stallen.

Daarnaast vind je verspreid over het centrum onbewaakte fietsenrekken. En blauw gemarkeerde vakken waar je jouw fiets voor maximaal één uur mag stallen.

Fiets geruimd?
De gemeente ruimt fout en/of te lang geparkeerde fietsen. Is je fiets geruimd? Dan kun je deze afhalen bij AFAC aan de Koopvaardijstraat 19A. Je betaalt dan 15 euro.

AFAC is van maandag tot en met vrijdag open van 8.30 – 17.00 uur. En op zaterdag van 8.30 – 13.00 uur.