WERKGEVERS

Home

FIETS NAAR JE WERK DAG 2020 – Copy

MEER

FIETS NAAR JE WERK DAG 2020 – Copy

Ook zo’n zin in de aankomende Tilburgse Kermis? Kom dan alvast op de fiets naar ‘t Pieter Vreedeplein! Daar is namelijk op zaterdag 9 juli van 11:00 tot 17:00 de ‘Tilburgse FietsKermis’. Op deze speciale dag staat het Pieter Vreedeplein volledig in het teken van fietsplezier, gezelligheid, en vermaak voor jong en oud. Ontdek hieronder wat je allemaal kunt verwachten tijdens dit unieke evenement.

  1. Fietsactiviteiten voor jong en oud: De Tilburgse FietsKermis biedt een breed scala aan fietsgerelateerde activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Denk hierbij aan behendigheidsparcours, fietswedstrijden, en leuke spelletjes die allemaal draaien om het geliefde vervoersmiddel: de fiets!
  2. Fietsversierwedstrijd: Laat jouw creativiteit de vrije loop en neem deel aan de fietsversierwedstrijd. Versier je fiets op de meest kleurrijke en originele manier mogelijk. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de mooiste, grappigste en meest creatieve versieringen.
  3. Fietsmarkt: Struin langs de gezellige fietsmarkt en ontdek de nieuwste fietsaccessoires, gadgets en snufjes. Van kleurrijke fietsbellen tot comfortabele zadelhoezen, je vindt hier alles om jouw fiets nog stijlvoller en functioneler te maken.
  4. Foodtrucks en terrassen: Na al dat fietsplezier is het tijd voor een smakelijke pauze. Op het plein zijn diverse foodtrucks aanwezig met heerlijke lekkernijen. Geniet van ambachtelijke snacks, verfrissende drankjes en gezellige terrassen waar je kunt ontspannen en de sfeer van de dag kunt absorberen.
  5. Fietsenstalling en reparatieservice: Geen zorgen als je fiets een kleine check-up nodig heeft. Er is een fietsenstalling beschikbaar waar je je tweewieler veilig kunt parkeren. Bovendien staat er een professionele reparatieservice paraat voor kleine reparaties en onderhoud, zodat je zonder zorgen verder kunt fietsen.
  6. Entertainment voor kinderen: Speciaal voor de jongste fietsliefhebbers is er een kinderhoek met verschillende activiteiten, zoals schminken, knutselen en leuke spelletjes. De Tilburgse FietsKermis is dus een gezinsvriendelijk evenement waar iedereen zich kan vermaken.

Kortom, zet 9 juli in je agenda en maak je klaar voor een dag vol fietsplezier op ‘t Pieter Vreedeplein tijdens de Tilburgse FietsKermis. Of je nu een fervent fietser bent, een gezellig dagje uit zoekt met het gezin, of gewoon wilt genieten van de bruisende sfeer, dit evenement heeft voor ieder wat wils. Mis het niet en trapper eropuit naar de gezelligste fietsdag van het jaar!

Deel dit bericht via:

Facebook
Twitter
LinkedIn