Selecteer een pagina

Fiets Infozone Standhouders briefing Tilburg Fietst Festival 2018

Beste exposant / standhouder,

Aanstaande zondag 16 september vindt van 11:00 uur tot 17:00 uur het Tilburg Fietst Festival plaats in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone. U bent standhouder op de Fiets Infozone in de Koepelhal. Onderstaand de belangrijkste informatie voor u op een rij. Bij vragen kunt u contact opnemen met de organisatie (Lois de Jong) via 06 261 60 386 of per mail via lois@magmamedia.nl. De Fiets Infozone is mede tot stand gekomen in samenwerking met Fietsforum Tilburg.

De Koepelhal; in deze hal staat u op de Fiets Infozone in de buurt van een aantrekkelijk programma
voor jong en oud. De hal bevindt zich direct naast de Wagenmakerij, waar enkele onderdelen voor kinderen plaatsvinden. Bekijk via deze link het volledige programma van de Koepelhal en Wagenmakerij.

Tijden opbouw:
Opbouwen in de Koepelhal kan op zondag 16 september tussen 7:00 uur en 10:45 uur. Wilt u al (deels) opbouwen op zaterdag 15 september; dat kan in overleg. Graag dit van tevoren aangeven bij de organisatie via bovengenoemde gegevens.

Adres locatie: Burgemeester Brokxlaan 4
Het adres is Burgemeester Brokxlaan 4, Postcode: 5014 DA, Tilburg. Dit is de link naar het adres op Google Maps. We gebruiken de hoge roldeur (zie onderstaande afbeelding) van de naastgelegen hal, de Wagenmakerij, om vervolgens met voertuigen binnendoor bij de Koepelhal te komen. De Koepelhal is op 15, 16 en 17 september NIET bereikbaar langs de achterzijde (= spoorzijde), want daar staat een ander festival opgebouwd.

Ingang Burgemeester Brokxlaan 4; langs waar u binnen rijdt via de hoge roldeur (de roldeur gaat verder omhoog dan op de foto, tot een hoogte van 3,45 m.)

Info voor binnenrijden in hal
Bij aankomst graag de auto even buiten voor de deur zetten en binnen melden bij iemand van de organisatie: Lois, Bram, Sam, Michelle, Josefien of Eric loodsen u dan naar binnen naar juiste plek voor de opbouw in de Koepelhal. Belangrijk: in de Koepelhal is de vloer van enigszins kwetsbaar materiaal, dat kan beschadigen bij te snel bochtenwerk. Graag rustig in de bochten. Voertuigen met een maximal hoogte van 2m48 kunnen langs deze route in de Koepelhal komen. Voertuigen die hoger zijn (zal slechts voor een enkeling het geval zijn), kunnen wel vlakbij komen, via de Wagenmakerij en dan vanaf daar lossen op enkele tientallen meters afstand.
Het spreekt voor zich, maar voor de volledigheid vragen we u altijd stapvoets te rijden in de hallen.

Parkeren
We verzoeken u om auto’s en aanhangers uiterlijk 10:30 uur buiten de hal te plaatsen. Aan de overzijde van de Burgemeester Brokxlaan kan u uw auto op zondag gratis kwijt. Auto’s en aanhangers mogen niet binnen blijven staan.

Stroom en wifi aanwezig
Stroom voor laptops etc is in voldoende mate aanwezig. Standaard 220 volt, geen krachtstroom. We leggen de stroompunten verspreid en zoveeel mogelijjk in de buurt. Graag zelf ook een verlengsnoer meenemen. Wifi is aanwezig onder de naam Fiets Festival Free Wifi, een wachtwoord is niet nodig. Bij het afspelen van video of andere toepassingen waarbij veel data wordt gebruikt raden we aan om de zaken vooraf lokaal op de laptop etc te zetten, zodat het afspelen etc daarvan altijd door kan gaan, mocht het netwerk druk bezet zijn.

Programma Koepelhal: Fiets Infozone naast Fietsacts, presentaties & Mini Velodrome
De Koepelhal is de centrale locatie van het evenement. Daar plaatsen plaatsen we vlakbij de Fiets Infozone en vinden twee mooie fietsacts plaats, elkaar gebracht, waaronder een mini Velodrome baan, een BMX jump show met internationale toprijder Daniel Wedemeijer, een fietscircus show van Che Cirque uit Brussel en een podiumprogramma met in de middag enkele presentaties van bijzondere fietsprojecten, fietstochten en meer. Passie voor het stalen ros staat bij alle onderdelen centraal. Voor de namen van de andere deelnemers van de Fiets Infozone en het gehele programma van de Koepelhal (en Wagenmakerij) met tijden verwijzen we u door naar https://www.tilburgfietst.nl/programma-tilburg-fietst-festival-2018/.

Lunch, koffie en thee
De organisatie zorgt voor een lunchpakketje en enkele koffiemuntjes voor standhouders. We zijn blij dat u er bent! Per standhouder gaan we uit van maximaal 2 lunchpakketjes, welke we rond 12:30 rondbrengen. Mocht u meer nodig hebben, laat het even weten. Dan kijken we na afloop van de ronde of we nog iets over hebben. We hebben ook enkele vegetarische lunches. Daarbij geldt op = op. Voor koffie en thee kunt u terecht bij bar van Stoom013, welke ook op de Fiets Infozone staat. Mocht u nog iets anders willen eten of drinken, dan kunt u buiten aan de Spoorzijde terecht bij het festival van onze buren: de Smaakkaravaan met een groot aantal foodtrucks.

Toiletten
In de Koepelhal vindt u aan het uiteinde het toilet, dat staat aangegeven.

Tijden afbouw
We breken pas af vanaf 17h00. Graag niet eerder.