Selecteer een pagina

Cyclehack Tilburg 2016

Tilburg is van oudsher een fietsstad en daar zijn we als Tilburgers trots op. Op weg naar een schoon, slim en veilig Tilburg in 2040 kan er echter nog meer gefietst worden. We organiseren daarom in Tilburg een Cycle Hack, zodat fietsen nog leuker wordt. 

Logo op website ESIW (1)

Een “hack” is het vinden van een nieuwe toepassing van iets bestaands en een Cycle Hack is een innovatieve en leuke manier om gezamenlijk nieuwe fietsoplossingen en –ideeën te bedenken en zo het fietsen in Tilburg onweerstaanbaar te maken. Deelnemers aan de Cycle Hack zijn mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en ervaringen die uitgedaagd worden om op een nieuwe manier naar het fietsen te kijken. De gemeente Tilburg organiseert de Cycle Hack workshop tijdens de European Social Innovation Week samen met Mobycon, nationaal en internationaal expert op het gebied van de fiets. Contactpersoon voor de Cycle Hack is Angela van der Kloof, bereikbaar per mail.

Ben je gefotografeerd op de fietssimulator op het station op maandag 13 juni? Kijk dan op onze Facebookpagina en tag jezelf!

[widgets_on_pages id=”Cyclehack widgets on page”]