Selecteer een pagina

Brigitte Mutsaers wint fotowedstrijd FietsForum

Of er blije fietsers in Tilburg zijn? Jazeker! De winnaar Brigitte Mutsaers heeft een mooi moment vastgelegd van een jongetje die over het waterplein in het Spoorpark fietst op een warme zomerdag. De afgelopen week heeft het publiek van de LocHal kunnen stemmen op de inzendingen. De winnaar heeft een mooie geldprijs gekregen.

Op zondag 29 september organiseerde het FietsForum Tilburg een fietscafé in samenwerking met de Bibliotheek van de LocHal. Ondanks de regenachtige zondag wisten fietsers uit Tilburg en omgeving de LocHal goed te vinden.

In een goed gevulde StemmingMakerij werd de film ‘Gewoon Fietsen’ vertoond en filmmaker Gerjan Hulster was aanwezig om toelichting te geven op deze film. Tevens werd zijn nieuwe documentaire aangekondigd, waarin de geschiedenis van het fietsen centraal staat en waarin Tilburg zeker een plaats krijgt.

Het fietscaf√© werd afgesloten met een overzicht van de ingezonden foto’s van de fietsfotowedstrijd ‘De Blije (Tilburgse) Fietser’. De bibliotheek had een mooie expositieruimte ingericht waar tevens gestemd kon worden. Er is goed gestemd de afgelopen week en uiteindelijk was het een spannende strijd tussen de beste drie foto’s.

Met deze fotowedstrijd heeft het FietsForum laten zien dat er in Tilburg veel blije fietsers rondrijden. Toch zijn er nog knelpuntnen. Het FietsForum Tilburg blijft zich inzetten voor deze knelpunten en wil bouwt constructief mee aan de vernieuwende mobiliteit in en rondom Tilburg.