Selecteer een pagina

Download de Positive Drive app en kom op de fiets naar de binnenstad! Meedoen betekent kans maken op toffe prijzen. Voor iedere dag dat je op de fiets naar de binnenstad komt, verdien je een ticket. Daarmee maak je kans op een van de verrassingspakketten van de ondernemers uit de binnenstad. Hoe vaker je fietst, hoe meer tickets en hoe groter de kans dat je wint! Je kunt extra tickets verdienen als je je fietst stalt in een van de gratis fietsenstallingen in de binnenstad. Als klap op de vuurpijl verloten we in september onder alle deelnemers een Tilburg-arrangement ter waarde van € 500,-. Daarnaast krijg je voor elke kilometer die je fietst punten. Daarmee kun je gamen in de online gameroom van Positive Drive en maak je kans op 1 van de 100 Tilburg Fietst T-shirts. Om al deze toffe prijzen te kunnen winnen, heb je de Positive Drive app nodig. Deze download je gratis in de App Store of Google Play Store. Waar wacht je nog op? Download de app, stap op de fiets en doe mee! Check tilburgfietst.nl/ binnenstad voor alle info.

Tilburg is mooier als je fietst
Dat willen we jou ook laten ervaren. Ga je naar de stad? Laat de auto dan eens staan en pak de fiets. Je ontdekt nieuwe plekken en beleeft Tilburg op een heel andere manier. Iedere drie weken laten we je opnieuw kennismaken met een sfeergebied van de binnenstad. Niet alleen met wat er daar te beleven is, maar juist ook de bijzondere details. De details waar je alleen achterkomt door goed om je heen te kijken en de tijd te nemen. Die je dus alleen ziet als je door het gebied fietst.

Onderdeel van de mobiliteitsaanpak
Tilburg Fietst naar de binnenstad is onderdeel van de mobiliteitsaanpak waarbij we slim en duurzaam vervoer stimuleren om te zorgen voor een leefbaar Tilburg, nu en in de toekomst. Kortom, pak eens de fiets, ontdek je stad en maak kans op mooie prijzen. Voor iedereen een win-win-situatie!