Selecteer een pagina

Bezoekers fietsenstalling Katterug verrast met feestelijk welkom

De fietsenstalling aan de Katterug is nog niet bij veel mensen bekend. Om Tilburg kennis te laten maken met deze stalling heeft Tilburg Fietst afgelopend weekend fietsers verrast met een feestelijk welkom. Ook lag er onder de kerstboom een kadootje te wachten op fietsers die de fioets kwamen stallen aan de Katterug. Ook komend weekend worden bezoekers van de stalling nog verrast. Dus kom je naar “Winter in Tilburg” kom dan met de fiets en stal je tweewieler aan de Katterug! Je vindt de ingang van deze stalling nabij het zebrapad met de verkeerslichten.

Bekijk de foto’s

Was je afgelopen weekend met je fiets in de Katterug en ben je op de foto gezet door onze fotograaf? Check dan in het foto album op Facebook of je er mooi op staat.

Waarom in de stalling?

De binnenstad van Tilburg is goed bereikbaar per fiets. Er zijn vier gratis stallingen waar je je fiets kwijt kunt, op enkele fietsminuten afstand van elkaar. Fietsen stallen in een ondergrondse stalling is veiliger dan op straat. En de straat blijft daardoor een stuk meer opgeruimd. Meer ruimte dus voor winkelend publiek, zeker in deze drukke en gezellige tijden in de binnenstad.