Achtste sfeergebied uitgelicht- Spoorzone

Tilburg Fietst start op woensdag 15 augustus met het achtste onderdeel van de actie ‘Tilburg Fietst naar de Binnenstad’ waarbij deelnemers, door middel van de smart- phone app Positive Drive, de negen sfeergebieden in het centrum op de fiets ontdekken. Deelnemers maken kans op mooie prijzenpakketten, beschikbaar gesteld door de gebieden en de gemeente. De hoofdprijs is een geheel verzorgd Tilburg arrangement.

Deelnemen is eenvoudig. Heb je een iPhone? Open dan de Appstore op je telefoon. Android bezitters openen de Google Play Store. Zoek en installeer vervolgens de app ‘Positive Drive’. Na een eenvoudige registratie doe je direct mee aan de actie. Elke drie weken staat een nieuw sfeergebied in de spotlight. Iedere keer dat je door of naar dat sfeergebied fietst word je beloond met een virtueel ticket waarmee je kans maakt op een van de prijzen. Iedere dag kun je een ticket verdienen, dus hoe meer je naar het betreffende gebied fietst, hoe meer kans je maakt. Via de Positive Drive app, facebook.com/tilburgfietst en via www.tilburgfietst.nl/binnenstad blijf je op de hoogte van de actieperiode per sfeergebied. Het sfeergebied dat de komende weken wordt uitgelicht is de Spoorzone.

Een gebied dat in alles het karakter uitstraalt van mouwen opstropen en niet mauwen. Cultuurfabrieken produceren talent aan de lopende band en visionaire creatieve ondernemers nemen de boel over. Alles wat Berlijn zo mooi maakt, maar dan in hartje tilburg. Kijk eens achterom op het station en ontdek een bonte mix van industrieel erfgoed en vernieuwende architectuur. een broedplaats voor kennis, innovatie en heel veel moois. Maar ook een mooie plek om te wonen. Het verleden wordt geƫerd, de toekomst omarmd. Het immense terrein biedt plek aan ondernemers met een missie en bijzondere evenementen van werelds formaat. Zo ook van het Tilburg Fietst Festival dat op zondag 16 september plaatsvindt in de Koepelhal, tegelijk met de laatste dag van de Smaakkaravaan van 11:00 uur tot 17:00 uur, met een rijk fietsbelevingsprogramma voor jong en oud.