Fietsinfomarkt op Tilburg Fietst Festival 2018

Heeft u interesse om deel te nemen aan de infomarkt tijdens het Tilburg Fietst Festival 2018 op 16 sept? Stuur dan een mail naar: Fietsforum Tilburg

De fietsinfomarkt is een coproductie van het Fietsforum Tilburg en de organisatie van de Tilburg Fiets campagne. De markt maakt onderdeel uit van het Tilburg Fietst Festival. De locatie waar de informarkt komt is net als vorig jaar de Oude Wagenmakerij, een mooie nostalgische hal in het hart van de Tilburgse Spoorzone. We onderscheiden ons van bestaande fietsbeurzen en zetten nadrukkelijk in op fietsbeleving en laagdrempelig informeren over het fietsen in brede zin. Met het festival willen we bijdragen aan het enthousiasme over de tweewieler. We gaan voor een tof fietsfeest, waar we samen de passie voor de fiets delen. We leggen minder de nadruk op fietshandel, daarvoor zijn er genoeg andere beurzen. Het Tilburg Fietst Festival wil het origineelste fietsbelevingsevenement van NL zijn. De vorige editie was een groot succes, met een flinke toename van het aantal bezoekers ten opzichte van de eerste editie. Om ook de derde editie weer tot een succes te maken, werken we zoveel mogelijk vooruit. We willen graag weten of u de intentie heeft om (weer) te komen zodat we tijdig een plekje kunnen reserveren en de organisatie van de fietsinfomarkt grotendeels rond kunnen hebben voor de zomervakantie. T.z.t. nemen onze collega’s van Fietsforum Tilburg contact met u op om de praktische details rondom op- en afbouw etc verder af te stemmen. De ruimte is beperkt. Een van de subthema’s van de Fiets Informarkt wordt fiets en mode. De komende maanden werken we nog aan de uitwerking van andere thema’s.


Omroep Brabant – maakte in 2017 dit item op het Tilburg Fietst Festival. Het thema was het 200 jarig bestaan van de fiets. Deelnemers aan de infomarkt komen ook voorbij.

Over het Tilburg Fietst Festival 2018
De derde editie van het Tilburg Fietst Festival vindt plaats op 16 sept 2018. We hebben een doorlopend programma. Het programma weten we voor een groot deel al, maar houden we nog stil. Net als vorig jaar organiseren we het geheel in samenwerking met de Smaakkaravaan dus aan lekker eten geen gebrek. Het evenement is op zondag 16 september van 11:00 tot 17:00 in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone, entree is te vinden vlak naast de kruising NS-Plein en Brokxlaan.